1. Introducere
  2. Conditii de livrare
  3. Inregistrarea ca utilizator
  4. Utilizarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru
  5. Litigii
  6. Legislatia in vigoare
  7. Conditii de garantie

1. Introducere

Site-ul nostru se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani impliniti!

In procesul de plasare comanda, conform Legii 295/2004, Clientul trebuie sa confirme prin CNP valabil ca a implinit varsta legale de 18 ani!

COPIILE FIDELE AIRSOFT si munitia AIRSOFT nu necesita autorizare conf. Legii 295/2004 si pot fi achizitionate de persoane peste 18 ani. Conform legii 295/2004 actualizata 2011, folosirea sau detinerea altui tip de munitie in afara celei airsoft (plastic / teflon) se pedepseste conform legii.

NU NECESITA PERMIS, ESTE O ARMA AIRSOFT, DAR NU SE VINDE PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Datorita faptului ca armele airsoft sunt replici(copii) dupa armele de foc adevarate si sunt imposibil de distins de acestea, NU TRANSPORTATI in locuri publice replici airsoft neacoperite(transportul se face astfel incat sa nu fie la vedere: geanta, husa, etc), altfel, raspunsul autoritatilor va fi ca in cazul unor arme reale!

S.C. Arme Airsoft SRL in calitate de proprietar al website-ului www.airsoftromania.ro respecta legile in vigoare si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti.

Realizarea unei comenzi pe site-ul www.airsoftromania.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Dupa realizarea cererii de comanda efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc.

Cererea de comanda se modifica in comanda valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat, vi se confirma stocul si pretul produselor comandate si sunt verificate telefonic datele pentru facturare.

Informatiile furnizate catre www. airsoftromania.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (procesarea datelor in scopul facturarii), conform legilor in vigoare. www airsoftromania.ro nu furnizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri, la anumite produse care se aduc la comanda ceruta expres, este necesara achitarea acestora in avans.

Produsele comercializate prin intermediul www.airsoftromania.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.airsoftromania.ro se livreaza numai in urma cererilor de comanda confirmate telefonic, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie produsele primite! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere ! Daca produsul primit este deteriorat (lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa soliciti curierului completarea unui proces verbal si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 24 de ore de la livrare prin completarea formularului de contact sau mail. Necompletarea procesului verbal in prezenta curierului care a efectuat livrarea si orice sesizare ulterioara va ingreuna solutionarea pozitiva.

2. Conditii de livrare

La solicitarea firmei S.C.Arme Airsoft SRL sau a curierului, clientul va FACE DOVADA IDENTITATII sale printr-un act emis de autoritati oficiale(CI, permis conducere).

Comanda nu va fi onorata daca clientul nu face dovada indeplinirii conditiilor de mai sus.

Livrarea produselor noastre se va face prin firmele de curierat partenere. Termenul normal de livrare este de 24-48h pentru Fan Courier si de 4 zile lucratoare pentru Posta Romana, de la data confirmarii comenzii.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa indicata de el in intervalul orar selectat.

3. Inregistrarea ca utilizator

Pentru realizarea unui cont pe site-ul airsoftromania.ro, este obligatoriu sa se foloseasca o adresa valida de e-mail. Cererea de inregistrare poate fi refuzata in conditiile in care datele folosite sunt neconforme cu realitatea.

4. Utilizarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru

Suntem absolviti de orice raspundere privind consecintele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achizitionate de pe acest site. Nu vom fi implicati in nici un fel de investigatii privind activitatile ilegale desfasurate de catre persoane ce au achizitionat sau utilizat produse de pe acest site in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate: jocuri airsoft, colectionare, tir.

5. Litigii

S.C.Arme Airsoft SRL va incerca rezolvarea oricarui conflict aparut cu clientii sai pe cale amiabila, in caz contrar, litigiul va fi solutionat de catre Instanta judecatoreasca aflata in raza teritoriala a S.C. Arme Airsoft SRL.

Informatii privind returnarea produselor comandate:

Produsele achizitionate la distanta(livrarea facuta prin curier), vor putea fi returnate conform O.G. 130/2000 actualizata 2008.Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

CONDITII RETURNARE:

PRODUSELE ACHIZITIONATE DIRECT DIN MAGAZIN, NU SE POT RETURNA!

Art.12. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si cu documentele care l-au insotit). Nu se accepta spre returnare produsele care reprezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produselor se va face in maxim 7 zile de la primirea produsului la sediul firmei. In cazul in care produsul a beneficiat de livrare gratuita, costul transportului va fi scazut din suma restituita.

Produsele se pot returna doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate(banda adeziva lipita pe cutie sau urme de lovituri). In situatia in care produsele au un sigiliu sau un marcaj acesta nu trebuie sa fie desfacut; produsul trebuie returnat sigilat. Orice semn de uzura existent pe ambalaj/produs ATRAGE ANULAREA DREPTULUI DE RETURNARE.

NU ACCEPTAM SPRE RETURNARE CONSUMABILE DESIGILATE( bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, etc).

Rambursarea contravalorii produselor se va face in maxim 7 zile de la primirea produsului la sediul firmei.

Daca produsele primite de consumator prezinta defecte de fabricatie, acestea fac obiectul garantiei specific fiecarui produs.

6. Legislatia in vigoare

Armele clasa airsoft si paintball nu fac obiectul legii 295/2004 privind Regimul Armelor si Munitiilor; intrucat din punct de vedere al destinatiei acestora nu se regasesc in anexa legii, motiv pentru care nu aveti nevoie de autorizare pentru procurarea si detinerea lor.

Art. 2.III. - 8. replici de arme tip airsoft – replici după arme şi dispozitive militare reale, la scară 1/1, cu mecanism electric, mecanic sau pe bază de gaz neiritant, construite pe principii asemănătoare armelor, care nu folosesc muniţii, ce aruncă proiectile nemetalice;

Art.4: (4) Armele şi dispozitivele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

Art. 61. – Posesorii armelor neletale din categoriile D şi E din anexă au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea armelor la domiciliu, reşedinţă sau, după caz, la locul de rezidenţă, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate la acestea şi să nu existe pericol de vătămare corporală accidentală.

Art. 65. (4) Armele sau dispozitivele neletale destinate agrementului şi tirului sportiv pot fi folosite în spaţii delimitate care nu sunt accesibile publicului sau în spaţii special amenajate sau semnalizate, în astfel de condiţii încât să nu pună în pericol integritatea corporală sau viaţa persoanelor.

(5) Sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale prevăzute la alin. (4) în locuri publice.

(6) Armele sau dispozitivele neletale prevăzute la alin. (1)–(4) pot fi transportate de la domiciliul, reşedinţa sau, după caz, locul de rezidenţă al deţinătorului la locul unde urmează să se desfăşoare activităţile pentru care sunt destinate, numai dacă acestea sunt ţinute în husă, bagaj ori ambalaj şi nu sunt încărcate cu muniţie.

7. Conditii de garantie

Toate produsele magazinului nostru care beneficiaza de garantie vor fi insotite la livrare de certificat de garantie si factura. Daca un produs cumparat de la noi este nefunctional la primire, va rugam sa ne informati despre acest lucru in 24h si firma noastra va suporta toate costurile de transport pentru schimbarea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil, va returnam banii.

Rezolvarea problemelor aparute in perioada garantiei se va face in maxim 15 zile lucratoare.

Garantia presupune actionarea in conformitate cu instructiunile de folosire prezentate si utilizarea corecta a produsului.

Nu se asigura garantia pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, uzura excesiva, ignorarea specificatiilor tehnice, daca defectiunea s-a produs din cauza unei defectiuni de instalare: daca defectiunea a survenit in urma interventiei persoanelor neautorizate, daca sigiliile si elementele de identificare a firmei noastre nu sunt intacte, daca defectiunea a survenit in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator, daca produsul prezinta deteriorari mecanice, daca deteriorarea a survenit in urma unor cataclisme, incendii, accidente, inundatii, catastrofe. De asemenea, nu intra in garantie repere consumabile.

Nu ne facem raspunzatori pentru eventualele incompatibilitati: intre subansamblele comercializate de firma noastra si produsele comercializate de alte firme sau de instalerea necorespunzatoare a acestora.

Asiguram garantia produselor noastre pe o perioada de 2 ani.

Garantia se anuleaza in urma vanzarii produsului catre terti.

Daca solicitarea garantiei nu este fondata sau defectiunea reclamata nu face obiectul garantiei, costurile ocazionate de transport tur-retur vor fi suportate de catre client. De asemenea, acest in gen de situatii, clientului i se poate solicita o taxa reprezentand contravaloarea constatarii/ remedierii defectului reclamat in functie de gradul si natura interventiei constatate.

Transportul produselor trimise in garantie se face pe cheltuiala beneficiarului.

La solicitarea acordarii garantiei aveti urmatoarele obligatii:

  1. Prezentarea certificatului de garantie in original
  2. Copia facturii

Altfel, vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia.

Produsele care au numar serial, trebuie sa coincida cu seria numarului inscrisa in garantie

Serviciile de garantie se presteaza exclusiv la sediul firmei noastre din Bucuresti.

Lipsa certificatului de garantie si a facturii trebuie semnalata in maxim 48h de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu este luata in considerare.

ATENTIONARI:

La pistoalele pe CO2, capsula nu se pastreaza in interiorul replicii mai mult de 24h pentru a se evita deteriorarea garniturilor, iar etansarea nu va mai fi 100%.

Pentru pistoalele pe CO2 si gaz recomandam, dupa caz, folosirea capsulelor de mentenanta(pentru cele pe CO2) si folosirea uleiului siliconic(pentru cele pe gaz).

La replicile cu foc semiautomat si foc automat NU SCHIMBATI MODUL DE TRAGERE ATUNCI CAND TINETI TRAGACIUL APASAT!

In cazul replicilor cu propulsie electrica, NU LASATI ACUMULATORUL LA INCARCAT MAI MULT DE 4-5H; INCARCATORUL NU OPRESTE CURENTUL SI RISCATI DISTRUGEREA BATERIEI. Bateria si incarcatorul de priza pe care le primiti odata cu replica, nu fac obiectul garantiei, fiind oferite cadou; eventualele defectiuni aparute la acestea nu se vor remedia in baza garantiei.

Garniturile/ O-ringurile si valvele/supapele au garantie DOAR 2 LUNI, remedierea sau inlocuirea acestora se va efectua dupa 2 luni, contra cost.

Demontarea si/sau modificarea/interventia efectuata asupra produselor, de catre persoane neautorizate de firma noastra, duce la anularea garantiei.

Nerespectarea specificatiilor tehnice si a modului optim de utilizare a produsului, duce la anularea garantiei.

ATENTIE:

FOLOSIREA BILELOR METALICE SAU STICLA, ESTE STRICT INTERZISA SI ILEGALA SI IMPLICA ANULAREA GARANTIEI!

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru, clientul confirma luarea la cunostinta si acceptarea TERMENILOR si CONDITIILOR privind garantia produselor.

Cele mai vandute produse

Cele mai vandute produse din magazinul nostru

Foarte multumit! Profesionalism, personal care inspira incredere! Multumesc inca odata si succes in continuare!

oferte speciale doar pentru abonati

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact.

Livrare gratuita

Este gratuita pentru orice comanda mai mare de 250 RON

Oferte avantajoase

Bucura-te de cele mai bune preturi pentru arme airsoft din Romania

Relatii clienti

Ne puteti contacta la 0723.644.180 / 0786 313 421